Turkulaiset.fi
Sijaintisi: Etusivu » Hotelleja Turussa » Radisson Blu Marina Palace

Radisson Blu Marina Palace

Varaa huone Hotels.com:in kautta  |  Lue arvioita  |  Näytä hotellit kartalla

Marina Palace on moderni luksushotelli, josta on näkymät Turun Aurajoelle. Hotellissa on ravintola ja monia vapaa-ajan palveluita, ja se sopii sekä liike- että vapaa-ajan matkailuun. Hotelli avattiin uudelleen vuonna 2006 täydellisen kunnostamisen jälkeen.

Sijainti

Radisson Blu Marina Palace sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, Aurajoen rannalla. Etäisyys keskustaan (Kauppatorille) on noin 750 metriä. Sijainnissa parasta on, että Aurajoen rantapromenadi ja sen tarjonta on käden ulottuvilla. Aurajokirannan tapahtumapaikat ovat lähellä ja hotelli onkin sijainniltaan ykkösvalinta esim. Down by the Laituri (DBTL) -tapahtumaan tai saaristolaismarkkinoille saapuville. Myös Vartiovuoren kesäteatteri ja Samppalinnan maauimala ovat lähes välittömästi joen toisella puolella.

Jokirantatunnelmasta nautiskelun lisäksi Aurajokirannasta voi lähteä risteilylle Turun saaristoon vaikka höyrylaiva Ukkopekalla tai lyhyemmälle illallisristeilylle Turun edustalle saaristolaiva Rudolfinalla. Ukkopekka starttaa n. 700 metrin päästä hotellilta ja Rudolfina hieman kauempaa, noin kilometrin päästä hotellilta. Aurajokirannasta lähtee myös vesibusseja esim. Vepsän ja Seilin saarille.

Liikkuminen

Lähin bussipysäkki on heti hotellin kulmalla noin 40 metrin päässä pääovelta. Pysäkiltä pääsee kätevästi Kauppatorille, joka on bussien risteyskohta. Kauppatorilta on helppo jatkaa linja-autolla minnepäin Turkua tahansa. Silja Linen ja Viking Linen laivaterminaaleilta saapuvat bussit ajavat hotellin vierestä ja niinpä Tukholmasta tai Maarianhaminasta lautalla saapuvat pääsevät helposti bussilla hotellille. Myös lentoasemalta tuleva bussi ajaa hotellin ohi. Laivaterminaaleilta ja lentoasemalta tulevien bussilinjojen varrella sijaitsee myös Sokos Hotel Hamburger Börs aivan Turun keskustassa.

Rautatieasemalta hotellille on matkaa kilometrin verran kuljettuna Humalistonkatua, Eerikinkatua, Eskelinkatua ja lopuksi Linnankatua pitkin.

Omalla autolla saapuville on pysäköintitilaa ulkona sekä lämmitetyssä autotallissa lisämaksusta.

Ruokailu

Hotellilta ulos syömään lähteville maininnan arvoisia ruokapaikoja lähistöllä ovat esim. Vaakahuoneen paviljonki hotellilta, jossa on tarjolla kesäisin herkullinen saaristolaislounas noutopöydästä. Se sijaitsee noin 400 metriä Aurajoen rantaa pitkin satamaan päin.

Muuta huomioitavaa

Hotellissa on 184 huonetta, jotka ovat hyvin suunnitellut, mukavat ja niissä on modernit mukavuudet. Joistain huoneista on näkymät Aurajoelle. Huonetta jokinäkymällä voi pyytää tehdessään varausta.

Hotellissa on useita vapaa-ajan palveluita, kuten kolme saunaa ja turkkilainen höyrysauna, kuntosali ja kauneussalonki. Hotellin erityispalveluihin lukeutuu kolmen tunnin pikapesu, joka sopii reissussa rähjääntyneille liikematkailijoille.

Hotelli on ihanteellinen yritys- ja yhteistilaisuuksiin, sillä se tarjoaa yhdet kaupungin parhaimmista liike-elämän tiloista kahdeksalla täysin varustetulla kokous- ja neuvotteluhuoneella, joista suurimpaan mahtuu 500 henkeä.

Lisätietoja Marina Palacen omilta sivuilta.

Teksti: Turkulaiset.fi (15.11.2012)